Navalles (500gr)

Navalles (500gr)

5,50 €

(5,50 € Per Unitat)

Impostos inclosos

El nodrit grup dels bivalves ens regala menges molt benvolgudes, sobretot, a l'hora de l'aperitiu. Les navalles són molt apreciades perquè, a diferència de cloïsses o escopinyes, es presten molt millor a cuinar-les a la planxa, amb una carn sucosa i suau, d'intens sabor de mar. Disponibles tot l'any en les peixateries, poden donar molt de joc en la cuina si es manipulen amb la cura que mereixen.

Com a bon marisc, les navalles destaquen per ser una gran font de proteïnes d'alta qualitat, que l'organisme assimila fàcilment, baixes en greixos i hidrats i, per tant, amb un contingut energètic molt reduït, entre 85 i 100 kcal per 100 g de porció comestible.

Quantitat

  • El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament. El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
  • Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada. Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

Detalls del producte

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: