Musclo de Roca

Musclo de Roca

7,50 €

(7,50 € Per Kg)

Impostos inclosos

Un de les aportacions nutricionals més importants del musclo és l'àcid gras Omega-3, que posseeix propietats cardioprotectoras i regula els nivells de triglicèrids i colesterol. A més els musclos són baixos en calories, per la qual cosa són molt adequats en dietes d'aprimament.

Com els musclos viuen pegats a les roques és important netejar-los bé abans de cuinar-los, eliminant els filaments amb un ganivet i fregant la petxina sota l'aixeta amb un raspall o el mateix ganivet. En el supermercat podem trobar musclos ja rentats i llestos per a consumir.

La seva elaboració: “tigres”, a la marinera o simplement al vapor amb uns grans de pebre, llorer, all i llimona i acompanyament

Quantitat

  • El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament. El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
  • Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada. Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

Detalls del producte

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: