Marisc

Hi ha 15 productes.

Veure 1-12 de 15 producte(s)

Ordenar per:...

Cloïssa de cultiu

Des de 6,87 €
Origen: Galícia França Com s'obté: Es pesca amb un rastre d'embarcació o amb un rastillo de sorra a peu. Propietats: Són un aliment molt nutritiu...

Escopinya fresca gallega

11,80 €
Sense tot just grasses ni hidrats de carboni, les escopinyes són un aliment ric en proteïnes d'alt valor biològic i en àcids grassos omega-3....

Rossellones

9,98 €
Les cloïsses, pel seu poder saciante i la seva baixa aportació calòrica, són una excel·lent alternativa per als qui busquen enriquir la seva dieta...

Cargol de Punxes (Cañaílla)

11,90 €
la seva elaboració: -Unes hores abans de començar a preparar-la convé posar-la en aigua freda amb sal. -Després es passa per aigua freda per a...

Llangostí cuit

14,75 €
El llagostí, bullit és una solució ideal per a l'aperitiu i còctel de marisc. Afegint solament una mica de sal grossa i oli d'oliva ja aquesta...

Llangostí Cru

13,90 €
Té una gran semblança a la carn de les gambes, encara que la seva textura és molt més ferma. Són perfectes per a coure amb sal, a la planxa,...

Musclo del nord

3,80 €
El musclo és un dels mol·luscos bivalve que més es consumeix al nostre país la seva petxina o valva, és de color negre violaci per fora, en el seu...

Musclo de Roca

7,50 €
Un de les aportacions nutricionals més importants del musclo és l'àcid gras Omega-3, que posseeix propietats cardioprotectoras i regula els...

Navalles (500gr)

5,50 €
El nodrit grup dels bivalves ens regala menges molt benvolgudes, sobretot, a l'hora de l'aperitiu. Les navalles són molt apreciades perquè, a...

Ostres de les ries Gallegues

1,99 €
Les ostres milloren el sistema immunitari, pel seu alt nivell de minerals, destacant sobretot el zinc, el calci i el fòsfor. Igualment, ajuda a...

Zamburiñas

5,95 €
Les zamburiñas són un majar de les ries gallegues. Aquest mol·lusc de petxina ovalada i molt semblant a la petxina de pelegrí, té una carn tendra...

Caracolillos

12,90 €
És el més conegut dels caragols marins sent un aperitiu freqüent en bastants regions espanyoles. Aporten un baix contingut en greixos i colestero....